älskling

Måste bara säga att ni få som läser min blogg oxå ska passa på att läsa min tjejs's blogg

louisedahl.blogg.se


konsertsugen

Hejsan.

Ligger i sängen och har skittråkigt, kan bero på att f*tt Glocalnet har spärrat min mobil så jag kan inte smsa eller göra nånting :(
Idag då, det har inte hänt så mycket, har varit ut till kyrkogården och tänt ljus, va in på fiket efter det och tog en god chailatte.

Ang rubriken så har jag ett grymt sug efter att gå på konsert, känner på mig att älskade BFMV kommer hit nån g¨ng nästa år när dom har släppt det nya albumet.
Längtar tillbaka så sjukt mycket till den tredje december förra året då jag fick se världens absolut bästa band live.

Bilderna i videon väcker minnen asså.


Världens bästa Teras don't fall live på arenan i fryshuset

hemma

Nu har jag kommit hem från Louise. Har varit skönt att bara ta det lugnt och inte behöva tänka på skolan, har massa plugg även fast det är lov. Vi har inte gjort så mycket, eller vi va o bowlade igår, det gick väl sådär, jag förlorade :(

Imorgon ska jag tillsammans med felicia hem till josse och lyssna på massa gammal musik, inte jättetaggad men eftersom det är skolarbete så måste det göras.
Nu ska jag fortsätta kolla på Stockholm Arlanda så vi hörs senare.

pengar

Idag så var min morbror här en stund och firade mig lite eftersom jag fyllt år, han jobbade när restan av släkten var här. Fick 400:- av honom, han visste inte vad han skullr köpa.
Ska även få typ 600:- av mamma nån gång i veckan, det är riktigt trevligt, blir ju typ...rik då.

Från och med imorron till på onsdag kväll blir det nog dålig/ingen uppdatering, ska till louise då och då orkar man inte slösa tiden på att blogga. Så vi hörs på onsdag kväll.

jag och louise
Jag och louise i sommras ♥

lördag

Har faktiskt inte orkat skriva nåt idag, trots att jag satt med datan i knät i typ 5 timmar i sträck:P

Idag har jag inte gjort något alls faktiskat, eller va o handlade på förmiddagen med mamma. Sen åkte hon och felicia på någon grej i globen och jag va ensam hemma, skittråkigt. Jag kunde iaf vila, va lite småseg idag, beror kanske på vaccinet, jag vet inte. Har fortfarande satans ont i min vänsterarm, känns som världens träningsvärk så jag ser ut som ett cp när jag försöker sträcka ut den, snyggt.

Kvällen har varit rätt död den oxå, ätit mat, kollat på tv och suttit här är det jag har gjort den här lördagskvällen.
Nu ska jag fortsätta att nörda musik och kolla runt lite så vi hörs imorron.

ont i armen...

Sitter och lyssnar på en låt som fan måste va en av världens bästa asså, Slipknots låt Snuff är det, asbra.
Skoldagen va skön, bara tre lektioner varav den sista gick jag tidigre ifrån för jag skulle ta spruta.
Att ta själva vaccinet gjorde inte så ont, men nu har jag skitont i armen där hon stack in nålen, får väl hoppas på att jag inte vaknar upp med biverkningar imorron heller. Det skulle va skönt att slippa må illa och vara allmänt seg imorron, har ingen större lust.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och fråga amanda om hon vill spela nåt msn spel, så tråkigt har jag

Här är låter förresten
Slipknot - Snuff


skola och tandhygenist

Kom hem för ett par timmar sen. Skola som vanligt idag, slöjden va väl det som va kul, eftermiddagen va sådär om man säger så. På slöjden så oljade jag mitt skåp och dörren till skåpet, så nu ska jag bara sätta ihop alla delar och så, sen är det äntligen klart.
Gick några minuter tidigare från skolan, skulle till tandhygenisten, har tydligen mycket tandsten :S
Det var väl ingen rolig upplevelse, speciellt inte när hon skrapade på typ varje tand, fick riktigt mycket ilningar då, inte skönt.

Imorron är det sista dagen innan lov, får gå tidogare från skolan då oxå, det är riktigt nice om jag säger så.

Har inget mer att säga för tillfället så jag säger hejdå för en stund.

kan det inte bli höstlov nu?

Sitter här och vill ha höstlov, orkar inte vänta till fredag. Kommer ju förövrigt ha en bra start på mitt höstlov, ska ta spruta mot svininfluensan och louise (min älskling) hade sjukt jobbiga biverkningar i en dag, så en dag av lovet kommer säkert att försvinna, det är rätt vanligt med biverkningar har både jag och mamma hört. Tur att mamma är hemma då och inte pappa, hon är snällare tycker jag:P

Hur gick det då med so-plugget, jag började för en timme sen och slutade för en halvtimme sen. Gjorde typ tre frågor sen orkade jag inte, har bara fyra frågor kvar och dom gör jag på lektionen imorron, får verkligen inte glömma böckerna då, kommer väl ha en a-b med djävulshorn efter mig då xD
Slöjd har vi imorron oxå, ska nog bara olja min grej innan jag får börja på nåt nytt(kommer ju inte kunna skruva ihop allt innan det torkat), men vet fan inte vad jag ska göra, förslag?

Tar och säger gotnatt med en bra låt

This war is ours (The guilliotine part II) - Escape the fate


onsdag

Hemma från en ganska skön dag i skolan, eller iaf eftermiddagen. Där hade vi idrott och svenska, idrott säger ju sig självt att det är roligt och på svenskan kollade vi bara på film, så det va rätt chill.

Nu i eftermiddag/kväll så blir det först so plugg och sen träning, lika skönt varje gång med ett konditionspass osm vi har på onsdagar, bara löpning och löpstyrka:P

Nu ska jag sätta på musik och sen försöka plugga, lycka till säger jag bara.

hemma

Nu är jag hemma från mitt utv.samtal, det blev en 10 minuters diskussion med Sundus om en sak på matteprovet som både jag o Malin klagade på. Annars gick det kanon, ingen lärare som klagade på nåt allvarligt, bara att jag ska vara med mer i diskussioner i klassen. Tror pappa tyckte sådär om Sundus, han höjde rösten när hon argumenterade mot honom, det är bra för hon är så jävla jobbig.

Vad häder ikväll då, ska väl sitta här ett tag sen blir det nog tv, ingen svenska att behöva göra idag.
Så vi hörs senare eller imorron, vi får se.

tisdag

Hemma från skolan nu, ganska skön dag. Har haft tråkiga lektioner men dagen har ändå gått fort. Hade träslöjd på ev idag och där ska jag göra en fotpall, måste ha nåt att ha fötterna på när jag sitter vid datorn om den står på bordet, annars känns det konstigt.

Har utv.samtal senare vid typ halv 6, gillar inte dom samtalen, även om alla lärare säger bra saker om mig, det är bara onödigt slöseri med tid.
Kan ju även säga att dom som gjorde så att Felicias lag inte får sina 2000:- från kolgrillen kan ta sig nånstans och betala dom pengarna själva, man gör fan inte som dom gjorde, riktigt dålig stil.

Nu ska jag ta någit att äta, sen ska jag lyssna på skön musik.

(btw, längtar tills bullet kommer ut med nytt album, den här verkar rätt bra iaf.)


trött

Nu är jag hemma från mötet, eller har varit det rätt så länge, har hunnit gå igenom lite saker om utveckligssamtalet med pappa som jag har imorron och sen skrivit lite svenska också.

Imorron händer det inte så mycket speciellt, har ju utvecklingssamtal men sen är det ganska lugnt, ska kanske gör lite so då, har inte hunnit idag, hade böckerna i skolan dessutom, eftersom vi har lektion imorron så skulle jag bara glömma dom hemma och då blir a-b sur:P

Nu säger jag hejdå för dagen så hörs vi imorron igen.


då var första skoldagen för den här veckan avklarad

Skönt att va hemma igen, det kändes rätt konstigt imorse att komma till skolan vid halv 8 när det va helt tomt, men vi kunde ju arbeta ostört. Vi hann inte så långt på morgonen så vi fortsatte på lunchen.

Annars har det väl inte hänt något speciellt, det enda roliga vi haft idag va idrotten där vi körde redskapsbrännboll, rätt länge sen asså.

Nu ska jag börja föra över massa musik och bilder från den gamla datan till den här, vill ju kunna lyssna på nåt utan att behöva youtube;)
Så vi hörs senare.

usch

Fy fan för att gå upp kl 6, brukar gå upp 7 när det är skola men ska va i skolan med josse halv 8 för att fixa lite till spanskan(tror inte att emelie orkade)

Senare i eftermiddag måste jag skriva svenska och förmodligen göra lite so-frågor innan jag åker på nåt möte med friidrotten, vet inte riktigt vad vi ska prata om, men men, man får fika och då är det värt att åka dit (höhö)

Nu ska jag surfa runt lite o så, är helt klar men ska inte gå förän om en kvart typ:P

Vi hörs senare


godnatt.......

Nu är det (redan) dags för mig att sova, josse har nämligen på nåt sätt fått mig att acceptera att komma till skolan halv 8 (:O) imorron för att fixa lite med spanska grupparbetet, så jag känner att jag behöver jävligt mycket sömn så jag orkar nåt imorron:P

säger godnatt med en bra låt:
Emarosa - Casablanca


Nystart.

Tänkte köra en nystart här på bloggen, amanda och felicia lär väl gilla det här;)

Den här hälgen har varit ganska så fullspäckad om man säger så. Fyllde år i fredags och då kom min älsklig och lite släkt från skåne, vi åt på restaurang och så. I lördags så kom lite mer av släkten och firade mig, fick massa presenter då. Riktigt god mat blev det oxå, en gryta med både kött och kyckling och sen fika med tårta och massa kakor.
Jag har fått väldigt trevliga presenter, är mest nöjd med de två jag fick av familjen, en björn borg väska och en ny data (ÄNTLIGEN), den var verkligen välbehövlig om man säger så.

Idag så har jag och Louise mest tagit det lugnt, vi gick ner till fiket och satt där en stund, sen så var hon tvungen att åka hem:( Men vi ska ses på höstlovet och det är ju om bara en vecka, så det är lugnt.

Nu ska jag kolla på tv och så så vi hörs senare eller imorron;)

(ska försöka få in lite bilder här oxå)


RSS 2.0