Sköna kompisar

Asså Wille är ju bara för skön ibland, kolla den här videon från musiksalen


New moon imorron


Har inte skrivit på ett tag nu, har inte haft tid helt enkelt. Det har varit massa läxor, prov och gymnasiemässa ivägen, men nu är det helg. Dock så kommer uppdateringen suga då oxå. Ska till lillfredde ikväll och typ fira att han fyllt år och jag lär inte komma hem förän typ sent, sen ska jag och Louise på New moon imorron. Ska bli jävligt kul att se hur den blir som film.
Ska dra nu, vi hörs senare nån gång.

...

Har inte haft tid att skriva på grund av plugg, det kommer va rätt glest på uppdateringar fram till helgen.
Vill bara tipsa om Sonic Syndicate's nya (hehe ca 2 månader sen) låt som är asgrym med nya sångaren Nathat J Biggs.
Vi svenskar är bra på att göra musik asså...


Åker till Louise imorron....

...så därför blir det ingen bloggning förän på söndag.

Idag har det inte hänt så mycket. Hade kort dag med bara tre lektioner, skönt på en fredag.
Min syrra fick hem sin minidata som hon fått för att hon sålt så mycket jultidningar, fan va små dom är asså :O
Har hjälpt henne att starta upp den och få windows installerat o så, lite småkul om man inte har nåt att göra.

Nu ska jag kolla på sporten och sen kolla vem som åker ut i idol. Idag så var Eddie och Reza sämst, har aldrig gillat nån av dom så vi får hoppas att dom hänger löst. Kommer säkert kolla nån film efter det, får se vilken bara;)

Vi hörs på söndag, hare bra tills dess :P

Har skaffat bloglovin, så lägg till mig där

  • bloglovin

  • Skolbio

    Har inte skrivit på ett tag nu, har inte haft tid helt enkelt, har massa plugg o så i skolan. Just nu är det hyfsat lugnt med plugg så jag passar på att skriva.

    I skolan har det inte hänt nåt speciellt dom senaste dagarna. Eller det har det visst, hade simtest igår, 200 meter, det gick på typ fem minuter sen fick man "leka fritt" eller vad fan man ska kalla det, alla kastade typ vattenleksaker på varandra, ganska kul.
    Idag var det bara 2 ½ lektion och sen skolbio. Där såg vi på Valkyria, den var baserad på verkligheten och handlade om hur Hitler styrde Tyskland under andravärldskriget, rätt gripande när den var "äkta" om man kan uttrycka sig så, faktiskt riktigt bra.

    För tillfället så städar jag, mitt rum ser ut som ett enda h*lvete med kläder och diverse andra saker. Gör det inte frivilligt heller, blev tvingad av mamma -.-'
    Så nu ska jag återgå till städandet, vi hörs sen.

    JOHANNA: OM DU SER DET HÄR SÅ PÅMINNER JAG DIG OM ATT INTE GLÖMMA SKIVAN IMORRON!!

    J*vla f*tt skit.......

    Vad fan ska jag göra nu, du har ju varit den bästa tränaren under alla år som jag hållt på med friidrott, du kan fan inte sluta när man har kommit så här pass långt i sin karriär....

    Skärholmen och världens godaste thaimat

    Åkte till skärholmen i förmiddags för att köpa en farsdagspressent till pappa, det blev en tröja. Köpte även en ny plånbok till mig, nåt som verkligen behövdes, hade bara eb korthållare innan som det knappt fick plats nåt i, så det är skönt med en ny.
    Efter det åkte vi till lägenheten på lilla essingen där pappa bor den här veckan (mamma o pappa bor varrannan vecka förtillfället) och gav honom tröjan och en skiva, Mando Diao. Där satt vi och pratade en stund innan vi gick till en thai restaurag och åt, kan säga att jag aldrig ätit nån godare thairätt, det var kyckling med kokosmjölk, curry, limeblad och massa grönsaker, gott som fan och lite småstarkt.

    Nu har jag precis pluggat fysik men har pluggat klart för idag så jag sitter och kollar på det allsvenska kvalet, Djurgården gjorde precis 3-0 så dom får väl stanna kvar i allsvenskan nu om inte assyriska gör ett mål så det blir straffar, har inte koll på reglerna när det är förlängning, jag bryr mig ändå inte vilka som vinner för tyvärr så har ju älskade bajen åkt ur :(

    Säger hejdå med en skön låt, lite halv porrig oxå (ni förstår om ni kollar)

    Ny design

    Har inte skrivit så mycket på sista tiden, anledningen är att jag inte haft tid pga plugg, men nu är jag tillbaka.

    Under veckan har det väl inte hänt så mycket, känns som dagarna går in i varandra för att det går så fort, känns som det bara är skola-hem-plugga-sova-skola-hem-plugga-sova osv.

    Har som sagt fixat ny design oxå, var trött på min men orkade inte sitta och hålla på med stilmallar o så, men jag hittade ett ställe där dom har gratis stilmallar som bara är att kopiera och klistra in.
    Jag hittade min här ---------> http://www.snyggareblogg.se

    Nu ska jag gå och äta godis och lägga in låtar på mobilen.

    äntligen

    ÄNTLIGEN säger jag bara, igår så gick mitt simkort igång igen, så nu är allt som vanligt igen, alla kan smsa mig nu. Riktigt skönt att kunna smsa med Louise igen oxå, har ju inte kunnat hålla den st'ndiga kontakt som vi brukar ha hehe.

    Idag har det inte hänt så mycket, skola som vanligt. Hade träslöjd på elevensval så förmiddagen var rätt skön med både det och bild = slapplektioner som man inte behöver anstränga sig. Har världens träningsvärk bakom/under hakan, så att äta idag va ju ett äventyr för sig om man säger så.
    På musiken så började jag spela gitarr, gjorde josse glad och tog Automatic med Tokio Hotel, måste dock fixa ackord till den, assvårt att spela från tabs xD

    Just nu sitter jag och suktar efter Bullets nya album, blev ännu mer sugen när jag såg på deras twitter att dom skulle in i studion den här veckan och finslipa på låtarna, det betyder att albumet borde komma ut i typ januari-februari, asnice :D

    Bjuder på deras grymma konsertintro + Waking The Demon från när dom va på Wacken Open Air i Tyskliand i sommras

    hata glocalnet

    Som ni (få) läsare säkert förstår så har Glocalnet inte tagit bort spärren från mitt abbonemang, lite irriterande att inte smsa, specillt när man skickar runt 100 sms om dan, minst.

    Under Lördag-Söndag så har jag varit hos farmor i Västerås så har inte kunnat uppdatera något pga det. Där så har jag inte gjort så mycket, var till farfars grav och sen på middag hos min faster, det var väl rätt trevligt.
    Idag gjorde vi inte så mycket, var kvar och åt lunch och åkte sen. När jag kom hem så har jag inte gjort så mycket, kollat på tisdagens avsnitt av Andra Avenyn.

    Nu ska jag ta o lyssna på musik o ta det lugnt innan Playa del sol och Parlamentet börjar, vi kanske hörs senare, annars hörs vi imorron.

    RSS 2.0